27 Ekim 2016 Perşembe

İkimizin Yerine

Nejat İşler’i uzun bir aradan sonra izleyecek olmak zaten güzelken birde karizmatik bir Edebiyat öğretmeni olduğunu duyunca şu filmi kaçırmak mümkün olabilir mi? Serenay ile daha önce Behzat Ç. de iyi bir ikili olmuşlardı, hatta keşke o karakterlerinin hikayesi yapılsa diyen bir çok izleyici var. Bu filmde de yakışmışlar ama hikaye çok klişe olmuş.Ne olursa olsun her dakikasını tahmin edebildiğiniz bir senaryoya sahip ne yazık ki. Bolca edebi terim eklemişler ve Nejat’ın karizması ile yoğurmuşlar. Aslında iyi de yapmışlar çünkü benim filmi izlediğim salonda hiç erkek yoktu.Sırf Nejat’ı izlemek için gelmişti kadınlar.
Fragmanı izleyince zaten filmin gidişatını tahmin etmemek zor değil. Hikaye kendini gayet açık ediyor. Ama karizmatik Nejat izlemeli ve güzel sesli Serenay’ı dinlemelisiniz. bu arada Serenay’a siyah saç çok yakışmış. Kesinlikle denemeli bir ara bayıldım. Finaline bakılırsa filmin ikincisi de yapılacak gibi hadi hayırlısı. Filmi izlerseniz size bir şey katmaz ama güzel vakit geçirtir anlayacağınız.Benden söylemesi..
Konusu;
Çiçek 18 yaşına gelmiştir ve hep annesinin yönlendirmeleriyle yaşamıştır.Ne giyeceğine, ne yiyeceğine bile o karar verir. Annesi onun için neyi uygun görmüşse hep onu yapar ve itiraz etmez. Ama reşit olunca en azından hayatında umut verici bir şeyler olmasını diler. Dershanedeki edebiyat hocası rahatsızlanınca yerine geçici süre ile gelen Doğan hocadan görür görmez etkilenir.Ama ne yaparsa yapsın dikkatini çekemez.En yakın arkadaşı da evlenmeye karar verince,Çiçek iyice umutsuzluğa düşer ve hayatında aşk olsun ister. Doğan Hocayı özel ders için ikna eder.Aralarında bir çekim vardır ama Doğan uzak durmaya çalışır.Çiçek aralarındaki yaş farkı yüzünden zannetse de ailesi ve geçmişte yaşananlar bu aşkı imkansız kılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder