31 Ağustos 2018 Cuma

Kısaaa…Kısaa..Kısa.

When We First Met








Klasik Netflıx filmlerinden vallahi. Ancak belki bir umut farklı bir tat verir diye izlenenlerden. Başroldeki Adam Devine sevimli bir adam ama pek de farklı tarzlar denediği söylenemez. Filmde de apaçık ortada maalesef. İnsan bazen eğlenceli romantik komedi filmleri aramıyor değil. Bende fragmanına kanıp izledim. Çirkin ama sevimli ve iyi adamın güzel kızı elde etmeye çabalaması ağır klişe. İçine zamanda yolculukta koyup bakalım ne olacak demişler, olmamış. Bence izleyip vakit kaybetmeyin.

Bir Nefes Yeter










Bu filmi sırf bir internet sitesi aslında onlar da iyi film ama keşfedilmemişler sadece tarzında yapılan bir listede gördüm. Seçkin Özdemir hatırına izlenir diye düşündüm. Çünkü listede film tanıdık hikaye ama final çok farklı diyordu. Maalesef kandım ben bu yalana. Ağır klişe içeren sıkıntıdan patlayarak izlediğim bir yapımdı. Hasta kız sözde intihar eden adama yaşamın ne kadar güzel olduğunu gösterecekmiş. Hayır sana ne, sen kimsin de kendinde böyle bir hakkı görüp bavulunu da kaptığın gibi adamın evinde alıyorsun soluğu. Adam da bir iki mırın kırın edip evine alıyor kızı. Sonra hayat şöyle güzel, yok aslında sağlıklıysan bu kadar muhteşem. Aklınız varsa izlemeyin.

Yol Arkadaşım










BKM kendi yetiştirdiği için herhalde alt yapısında yetişen gençlerin senaryosuna şans verip film yapıp duruyor. Ama bari biraz kalite arasa şu işlerde. Yenilikçi bir yan ne bileyim dişe dokunur bir hikaye olsa en azından. Adamlar BKM nasılsa çeker bunu deyip çok kasmıyorlar belli ki senaryo yazarken. O hikaye komik ve iyi insanlar kazanıyorsa iş yapar diye bakmaktan vazgeçmeleri lazım artık. Ki maalesef komik bile değildi film. Anladığım kadarıyla hedef kitle Z kuşağı; çünkü ancak onlar yer bu filmleri. Vallahi bunu da izlemeyin işe yaramaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder