18 Eylül 2019 Çarşamba

Romance is a Bonus Book



Tatlı mı tatlı bir Kore dizisi. İçinde kitaplar da olunca tadından yenmez bir hal almış. Hele hele dizide kadınların giydiği kıyafetleri de görseniz bayılırsınız. Her bakımdan izlenmesi için sebepler veriyor dizi. Aşk zaten olabildiğince güzel, ee daha ne olsun.


Dizide ki sevimli çiftimiz çocukluk arkadaşı. Ama erkek aralarında ki yaş farkı sebebiyle de bir türlü kadına açılamamış. Kadın da gidip ona ilk seni seviyorum diyenle evlenmiş doğal olarak. Ama evliliği yolunda gitmemiş ve boşanmaya karar vermiş. Hiç kimseye söylemeden hayatını düzene sokmaya çalışıyor ama hamileliği döneminde uzak kaldığı iş dünyası onu bir türlü kabul etmiyor.  Hatta gizlice çocukluk arkadaşının evinde kalıyor. Sanki ona temizlik için birini bulmuş gibi yapıyor ama bütün işleri kendi hallediyor. Sonunda dayanamayıp CV de ki iş tecrübelerini silip daha vasıfsız olacağı bir işe başvuruyor. En yakın arkadaşının editör olarak çalıştığı yayınevine. Bir şekilde işe koyuluyor ama kayırma olmuş gibi sayılmasın diye birbirlerini tanıdıklarını söylemiyorlar iş yerinde. Arkadaşı onu evinde gizlice yaşarken de bulunca gel ilk maaşını alana kadar kalabilirsin diyor.


Yıllardır gizli gizli sevdiği arkadaşı ile hem iş yerinde hem de aynı evde olunca adam acayip mutlu oluyor ama bir türlü söyleyemiyor onu sevdiğini. Ta ki bir kitap kapağı tasarımcısı da kadına aşık olana kadar. Kıskançlık araya girince işler değişiyor. Hem rekabet başlıyor hem de kaybetme korkusu.

Kadın ve adam’ın aşkı zaten izlenmesi için yeteri kadar sebep veriyor ama bir de yan karakterler var. Yeni stajyerler, diğer editörler, asistanlar falan derken her karakter ayrı bir macera ile dizide yer alıyor. Ama en önemlisi yayın dünyası ve yazarlar hakkında da bazı bilgiler edinebiliyorsunuz dizide. Ben çok severek izledim vallahi kaçırmayın derim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder