25 Ekim 2019 Cuma

Cinayet Süsü



Baştan söyleyeyim Ölümlü Dünya kadar harika bir film değil. Ama komik ve eğlendiriyor yine de. Feyyaz Yiğit ve Cengiz Bozkurt sanki hep aynı komik adamı oynuyor gibiler. Binnur Kaya zaten her rolü ile harikalar yaratan bir kadın. Uğur Yücel normal bir amir modun da olsa da olur olmasa da anlayacağınız. Mehmet Özgür nasıl her defasında bu kadar karizmatik durabiliyor onu anlamıyorum ama adam iyi arkadaşlar diyecek bir şey yok.


Senaryo bakımından da basit şeyler üzerine verilen beklenmedik tepkiler üzerine yapılan şakalar yine revaçtaydı. Tahmin edilmesi zor olmayan durumlar yaşanıyor her defasında filmde ama eğlendiriyor. Bazı yerlerde kahkaha atmadım desem yalan olur. Finalde güzel bağlandı durum netice de bu ülkeden seri katil çıkmaz. Ama tekrar ediyorum öyle Ölümlü Dünya gibi 2-3 kez izlenmez maalesef.


Konusu;
Cinayet büro ekibi İstanbul’un tarihi yerlerine bırakılmış süslü cesetler yüzünden artık bir seri katilin peşindedir. Bu yüzden Amerika’dan bu konuda deneyimli olan Dizdar isimli bir polis atanır ekibe. Kendince taktikleri olan Dizdar ekip tarafından garip bulunur. Ama ekipteki Asuman ile hemen yakınlaşırlar. Ankara’dan gelen bazı uzmanların da yönlendirmesiyle baskınlar yapıp dururlar. Ama bir türlü katili yakalayamazlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder